Χοιροτροφική Ηλείας - Σφαγεία Παπακωνσταντίνου Ι. Α.Ε

 

 

Τα ζώα του χοιροστασίου μας :

 

Επικοινωνήστε μαζί μας :τ.26240-71002 -71230, f.26240-71003

Η χοιροτροφική  μονάδα βρίσκεται στη θέση Σπαθαριά των Άσπρων Σπιτιών, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 52 στρεμμάτων.
Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο φιλικό και ευχάριστο στα ζώα.Οι φυλές των ζώων προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο( PIC-TOPIGS).

Οι  τροφές είναι κατά μεγαλύτερο ποσοστό από δημητριακά εγχώριας παραγωγής (καλαμπόκι-κριθάρι) καθώς επίσης από πίτυρα και σόγια.
Το management της φάρμας γίνεται από ζωοτέχνη σε στενή συνεργασία και παρακολούθηση όσο αφορά την τεχνική- κτηνιατρική και διατροφική κάλυψη της μονάδας από μεγάλη εταιρία που ειδικεύεται στον κλάδο με επιστημονικό προσωπικό ( ΖΩΟΤΕΧΝΗ-ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ) NUEVO A.E. Η  εταιρία μέσα στο πνεύμα της συνεχούς εξέλιξης βρίσκεται σε εγκεκριμένο πρόγραμμα του αναπτυξιακού  νόμου για εκσυγχρονισμό της φάρμας  και αύξηση της παραγωγής .Στους στόχους της επιχείρησης είναι η αξιοποίηση των χοιρολυμάτων σε ενέργεια ( βιοαέριο).

 

Logo
ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΗΛΕΙΑΣ

Eνα υπερσύγχρονο σφαγείο δύο γραμμών χοίρων και μικρών μηρυκαστικών.Η ίδια η μονάδα πλέον είναι σε θέση να προμηθεύει το καταναλωτικό κοινό με προϊόντα άριστης ποιότητας..

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Άσπρα Σπίτια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, τ.26240-71002 -71230,f.26240-71003 Eκτροφής χοίρων ( χοιροτροφική μονάδα) και την παραγωγή ποιοτικού κρέατος

Logo

Αρχική / Εταιρεία / Εγκαταστάσεις / Φωτογραφίες / Επικοινωνία

xoirotrofiki.com.Copyright 2013Gjs