Χοιροτροφική Ηλείας - Σφαγεία Παπακωνσταντίνου Ι. Α.Ε

 

Άριστη ποιότητα κρέατων

 

 

Piggy Farm- Χοιροτροφική ηλείας

Το 1970 για τα Άσπρα Σπίτια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ξεκινά η εκτροφή χοιρινών οικογενειακής μορφής όπου με λίγα χοιρινά προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες σε χοιρινό κρέας του χωριού.Με την πάροδο του χρόνου εξελίσσεται σε εκτροφή εντατικής μορφής και ιδρύεται η πρώτη εταιρία με την επωνυμία ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΗΛΕΙΑΣ-ΣΦΑΓΕΙΑ Ι. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. και έρχεται και ο εκσυγχρονισμός της εταιρίας.

Μετά τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων εκτροφής χοίρων( χοιροτροφική μονάδα) και την παραγωγή ποιοτικού κρέατος, ταυτόχρονα με σεβασμό στο περιβάλλον και την τοπική κοινωνία ολοκληρώνεται ένα πολύ μεγάλο έργο που συμβάλει στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας γενικότερα στην περιοχή Ανατολικής Ηλείας-Ολυμπίας και γείτονος Γορτυνίας.Κατασκευάζεται ένα υπερσύγχρονο σφαγείο δύο γραμμών χοίρων και μικρών μηρυκαστικών. Η ίδια η μονάδα πλέον είναι σε θέση να προμηθεύει το καταναλωτικό κοινό με προϊόντα άριστης ποιότητας.

Piggy Farm

Το πιστοποιητικό ISO 22000 : 2005 είναι το πρώτο διεθνές πρότυπο ποιότητας για εταιρείες σε όλο το μήκος της αλυσίδας παραγωγής της βιομηχανίας τροφίμων, είτε πρόκειται για πρωτογενείς παραγωγούς, εταιρείες μεταφορών ή πωλητές λιανικής. Το ISO 22000 βασίζεται, τόσο σε δομή όσο και σε περιεχόμενο, στις απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας όπως περιγράφηκε στο ISO 9001:2000 και επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει τις αρχές HACCP.

Piggy Farm

Η μακρόχρονη πείρα μας αλλά και η επιμονή μας στην επιλογή πάντοτε ελεγμένων και πιστοποιημένων κρεάτων εγγυώνται ότι το τελικό προϊόν θα φτάσει στον καταναλωτή έχοντας διατηρήσει όλη του τη γεύσηκαι θρεπτική αξία. Παράλληλα τηρούμε όλα τα διεθνή συστήματα ποιότητας στη διαδικασία της παραγωγής με σεβασμό στην υγεία του αγοραστικού κοινού και είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 22000 :2005 .

Τα ζώα μας

Xώροι εκτροφής

ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΗΛΕΙΑΣ ΣΦΑΓΕΙΑ - ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ Ι. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ :

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση : Άσπρα Σπίτια

τηλ.: 26240-71002 -71230,

Κιν.: 6945376455

Φαξ.: 26240-71003

 

Αρχική / Εταιρεία / Εγκαταστάσεις / Φωτογραφίες / Επικοινωνία

xoirotrofiki.com.Copyright 2013Gjs